Home / CreepyPasta / RETTEGVE A PINCÉBEN! #CREEPYPASTA

RETTEGVE A PINCÉBEN! #CREEPYPASTA

Ez az érdekes történet, amit mesélek, Thomasról szól. Igen rólad Thomas, ne vigyorogj! Maradj ott a sarokban!
***

Na, folytatom történetem, szóval Thomas egy Német országi kisvárosban született. Aranyos gyerek volt, Hamvas szőke hajjal és mély kék szemekkel. A kiskorában furcsa érdeklődést mutatott az állatok iránt.

Sokszor kapták rajta, hogy meztelen csigákat felszúrt botokra. Legyeket és bogarakat kínzott meg, idővel, ahogy felcseperedett általános iskolás korában a biológia órákon a boncolások és élő szervezetek szervrendszere nagyon is érdekelte. Békákat és döglött egereket szerzett, és külön boncolásokat végzett. Eléggé magának való volt, senkivel nem beszélt, de viszont sokat verekedett, ha probléma érte.

A legdurvább esetei mikor saját macskáját vízbe fojtotta és feltárta a benne lévő szerveket. Persze mind ezt szülei tudta nélkül, a macskát hazugsággal takarva bújt ki felelősségei alól. Iskolai tanulmányai jelesek voltak, de mégis borzalmas tetteket hajtott véghez. Egyszer az egyik fiatalt, aki folyton provokálta, elkapta és házuk pincéjében kikötötte. Persze mielőtt nekilátott volna a boncolásnak, rajtakapták és pszichológushoz vitték szülei. Szülei eltusolták a történteket, a pszichológussal való folytonos látogatásai során Thomas egyre inkább elnyomta hóbortját.

Idővel nem mutatott hajlamára utaló jeleket, egészen addig a napig, míg egy orvosi műtétet elhibázott. Hibája a páciens életébe került, Thomast eltanácsolták és orvosi pályafutása megszűnt. Mély letargiába és erős alkoholizmusba burkolta magát. Mimnél jobban emésztette a hiba, annál jobban tért vissza belé gyerekkori elfojtott hajlama. A bárokban törzsvendég lett, folytonos verekedései és összetűzései végett sorra kitiltogatták. Lakásába menekült, kise ment az emberek közé. Egész napját az ivás és a négy falon belül töltötte.

Mikor már teljesen visszatért hóbortja, sikátorok sötétjében embereket rabolt el. Lakása picéjébe vitte morfiumtól elkábított áldozatait, felnyitotta testüket és átlagos vizsgálatokat végzett el rajtuk. Legfőképpen a hibáját próbálta kijavítani, már vagy egy tucat áldozatot szerzett magának időközben, abból talán öt-hat “sikeres” műtét, de a többi „sikertelen” lett.

A rendőrség nyomozásba kezdett, az eltűnt emberek után, akiket sajnos nem találtak meg. A holtesteket Thomas feldarabolta és ételként fogyasztotta el. A csontokat lakásához közeli hulladéklerakónál temette el.

Mivel nem volt társas lény, a nyomozók még sejteni sem sejtették ki áll a sorozatos emberrablások hátterében. A rendőrség cselhez folyamodott, közben az elrablások egyre jobban megsűrűsödtek. Felbéreltek egy utcai “árust”, hogy feltűnést keltve járja a várost. Nyomkövetőt helyeztek el testébe, amelyet mielőtt evett bele csempézték ételébe.

Az “árusnak” nagy összeget adtak, hogy elvégezze aprócska feladatát. Sok idő telt el, amíg Thomas kiszemelte magának és elrabolta. A rendőrség követte a nyomkövetőből sugárzó jelet Thomas házáig, ahol egy furgonnal leparkoltak az elrablást követően.

Feltehetőleg a pincében tartózkodhatnak, jegyezte meg a rendőr parancsnok gyakornoka. Betörtek a lakásba, az a látvány, amit ott láttak undorító volt. Sötét és mindenhol pálinkás és vodkás üvegek hevertek, a szag egy koszos kocsmáéhoz hasonlított. Elindultak a pincébe, egy fém ajtó állt, amely csukva volt. A Zsanérok már eléggé öregek voltak, elég volt csak leütni őket, mert a hegesztés már nem sokat tartott.

Sikerült betörniük, az eléjük táruló látvány borzasztó volt. A teremben egy nagy asztal állt, ahol az elkábított lány nyitott szemmel meztelenül feküdt. Szemei a rendőrökre bámult, akik megtorpantak a látványtól. Thomas épp boncoláshoz készült, a nő élt, de mozogni nem volt képes. Remegő kezében szikét tartott és szemében düh izzott, felvágni készült a lány mellkasát, közben ezeket a szavakat motyogta.
– most sikerülni fog!

– sikerülnie kell!

 

Csak ezt hajtogatta, még akkor is mikor a rendőrök megbilincselve vitték ki lakásából. A kihallgatásoknak semmi értelme nem volt, Thomas folyton az a két mondatot hajtogatta. A holttestek sosem kerültek elő vagy azok csontjai és Thomas vallomása se segítette őket felkutatásukban. Thomast kényszerzubbonyba majd egy elmegyógyintézetbe zárták.
Írta: (Németh László) Steaven Hole

kommentek

Még egy!

Az elme átjárója #CREEPYPASTA

1983-ban mélyen vallásos tudósok egy csoportja radikális kísérletet vezényelt le egy, a nyilvánosság elől elzárt …

HÚÚÚÚ!

Ha tetszik a történet, oszd meg az ismerőseiddel is!