Home / CreepyPasta / The fallen angel-Autumn #CREEPYPASTA

The fallen angel-Autumn #CREEPYPASTA

Autumn egy átlagos lány volt. Szemüveget hordott, barna haja a háta közepéig ért, és kékesszürke szeme volt. Egy hangyányit túlsúlyos volt, de őt ez nem zavarta. Mindig szépnek tartotta magát. A családja egy kétemeletes házba költözött,miután az ikertestvére, Sandy egy autóbalesetben meghalt.
Régen egy lakókocsiparkban laktak, mielőtt az apja új állást kapott tudósként. Autumn-nek ott kellett hagynia az összes eddigi barátját, mikor elköltöztek, de nem ellenkezhetett, hisz mindig is normális házban akart élni.Az új iskolában hamar talált néhány új barátot magának.
Egy nap, amikor Autumn elment zuhanyozni, furcsa dolog történt. Épp,hogy kinyomott egy kis sampont a fejére, ahogy hozzáért, úgy érezte, meggyulladt a fejbőre. Sikított fájdalmában. Próbálta lemosni a sampont, de még mindig úgy érezte, hogy lángol a feje.
– Anya!- sikoltotta. Az anyja rögtön felsietett a fürdőszobába.
– Mi a baj? – kiáltotta az anyja, aztán észre vette, hogy a lányának a haja hosszabb lett, és kék a fejbőrénél. – Szólok apádnak!- az anyja lefutott a lépcsőn,és szólt az apjának, közben Autumn kiszállt a zuhanyzóból,és maga köré tekert egy törölközőt.
Az apja beszaladt a fürdőszobába,és még mindig rajta volt a labori köpenye. Megvizsgálta Autumn fejbőrét, miközben a lány csak sírt.
–  Nem segíthetek rajta. -mondta az apja, és nyugodtan előhúzott egy injekciós tűt. – Be kell adnom egy kis altatót, majd holnap reggel felébredsz, és a fejed már nem fog fájni.- Ekkor beadta az injekciót a lányának.
Autumn elálmosodott. -” Biztosan hat,amit beadott…”- gondolta. Mély álomba merült.
Másnap felébredt, és észrevette, hogy tényleg elmúlt a fájdalom, viszont valami mégsem volt rendben. Felkelt,bement a fürdőszobába,és a tükörbe nézett.
– Mi történt a hajammal?!- kérdezte hisztérikusan. Beletúrt a hajába, és végigfésülte az ujjaival. A haja teljesen kék volt,és leért egészen a fenekéig.
Autumn apja rányitott, és őt bámulta. A lányon még mindig rajta volt a törölköző , de az apja a haját bámulta.
– Nem mehetek ilyen hajjal az iskolába! – mondta Autumn, de az apja nem engedte, hogy otthon maradjon, bárhogyan néz is ki.
Egész héten nevettek rajta az iskolában,és még az interneten is csúfot űztek belőle. Minden éjjel sírva aludt el.Az egyetlenek, akik nem bántották, azok az igaz barátai voltak.
Miután ily csúfosan telet Autumn számára ez a hét, az apja kitalálta,hogy legyen magántanuló. Autumn belement a dologba, és elintézték a suliban, hogy úgy legyen.
Autumn édesanyja új munkát kapott, így minden nap dolgoznia kellett, viszont több lett a fizetése. Ennek örömére Autumn apja alkalmazhatott egy asszisztenst. Hannah-nak hívták,és majdnem olyan csinos volt, mint Autumn anyja.
Egy nap a lány apja lehívta őt a ház alagsorába, amit laboratóriumnak használt.Mikor a lány odaért, észrevette, hogy apja felszerelése nem volt elpakolva, pedig mindig el szokta rakni a dolgait, ezért gyanakodni kezdett. Elindult visszafelé, de nem jutott el sokáig, mert hátulról leütötték.
Mikor felébredt,egy asztalhoz volt szíjazva. Körülnézett, és észrevette, hogy a szemüvege és a ruhái egy másik asztalon hevertek, közel mellette. Le volt kötözve egy asztalra meztelenül. Próbálta kiszabadítani a kezét, meg a lábát, de nem járt sikerrel. Érezte, hogy ez így nagyon nincs rendben. Tudta, hogy az apja, Wayne gyógyszereket és egyéb hasonló dolgokat készít emberek számára. Ekkor hirtelen bevillant neki, hogy biztosan az apja készítette azt a sampont, amitől hosszú és kék lett a haja.
Wayne és az asszisztense, Hannah benyitottak az ajtón, és végigvonultak az alagsoron. Autumn meghallott egy emberi sikolyt.
– Kísérletezni fogunk rajta most, Wayne? – kérdezte Hannah,és Autumn-re mutatott. Wayne erre csak bólintott,és előhúzott egy fecskendőt, odasétált rémült lányához, és a hasába injektálta a szert.
Autumn hamarosan úgy érezte magát, mintha valami enné belülről. Sírt fájdalmában, és üvöltött az apjának,hogy segítsen neki, hogy mulassza el a fájdalmát, de ő mást sem csinált, csak ott álldogált mellette, majd hirtelen elmosolyodott.
– Áh, ez megeszi a háját! – mondta.
 Autumn hamar le is fogyott, és a fájdalom is köddé vált.
– Működött! – mondta Hannah elégedetten. – Most teszteljünk egy másik projektet…
Autumn próbált harcolni, nem akart kísérleti patkány lenni. Wayne elővett egy másik fecskendőt, és beledöfte lánya karjába. Pár perc múlva hatni kezdett a szer. Autumn furának érezte a mellkasát, sőt,inkább a melleit. – “Mit adtatok be nekem?”-gondolta.Szemei kikerekedtek,mikor meglátta,hogy mellei elkezdtek növekedni.
– Mi a pokol?! – sikította.
Míg Autumn önkívületi állapotban volt, Hannah elmagyarázta, hogy mire való ez az injekció.
-Minden lánynak akkora melle lehet, amilyet csak akar!
Autumn nem értette, hogy miért pont rajta tesztelték,és miért nem egy olyan lányon, akinek tényleg szüksége lenne rá. Egy idő után megállt a melleinek növekedése, de így is óriásira nőttek.
Wayne odament a lányához,és megvizsgálta a melleit.
– Sikeres volt a kísérlet, a mellei valódiak, és nem használtunk implantátumokat.- mondta.
Autumn anyukája hazaért. Wayne gyorsan megszabadította a szíjaktól a lányát, aki megpróbált elmenekülni,de megbotlott, és ráesett két pengére, amik leevágták a bal karját, és a bal lábát. Ahogy a padlón feküdt, érezte, hogy elvérzik, és meg fog halni.
– Ez van… kész vagyok…a…- nyögte,és elvesztette az eszméletét.
Mikor felébredt, egy ágyban találta magát, de nem a sajátjában. Gyorsan visszatértek az emlékei, hogy mi történt, hogy majdnem meghalt.
– Hogy lehetek életben? -kérdezte. Ránézett a karjára és a lábára. Valaki visszavarrta őket a testére. Felállt, és tökéletesen tudta használni a végtagjait.
Körülnézett,és egy cellában találta magát. A falakat és a padlót (főként alvadt) vér borította. Már nem hallotta a sikolyokat, mint korábban. Ránézett a szemben lévő cellatársára. Szemei teljesen elkerekedtek, mikor felfogta, hogy a fiúnak a testrészei szintén össze vannak varrva. Ami igazán megrémítette, az az volt, hogy a fiúnak bevarrták a száját.
Autumn hirtelen lépésekre lett figyelmes. Gyorsan visszafeküdt az ágyba, és úgy tett,mintha aludna. Hamarosan hallotta, ahogy a cella ajtaja kinyílik, a léptek pedig elhalkultak. Pár percig csend volt.
– Tudom, hogy ébren vagy! – mondta Hannah, aztán fogta Autumn-t,és odaszorította az ágyhoz.
– Most bevarrom a szád, hogy többé senki se hallja a sikolyodat! – mondta Wayne, miközben lánya felé közeledett.
– Apu, miért teszed ezt velem?- sikoltott Autumn. Az apja elővett egy tűt és cérnát. Hozzáérintette a tűt a lány szájához, és a művelet közben hűvösen csak ennyit mondott: ” A válasz egyszerű: nem tekintelek többé a lányomnak, te csak egy tesztalany vagy számomra.”
Autumn szíve telecsordult fájdalommal, és elkezdett sírni.
Wayne elkészült a lány szájának bevarrásával, aztán Hannah-val kivonszolták a lányt a folyosóra. Autumn rugdalózott, de sikítani nem tudott. Akárhányszor próbálkozott, csak cincogott, mint egy egér.
Mikor odaértek a vizsgálószobába, azt mondták neki, hogy vetkőzzön le, de visszautasította, erre Hannah leszaggatta róla a fél ruháját, ő pedig próbált küzdeni, de az  apja leütötte.
Mikor feleszmélt, ismét az asztalhoz volt kötözve meztelenül. Az apja több injekciót is adott neki, miközben eszméletlen volt. Ezek mind új tesztelések voltak. Autumn elkezdett sírni.
– Még egy elcseszett projekt!- kiáltotta Wayne, és az öklét rázta. – Hát igen… Még egy teszt… – De volt valami, amiről nem tudott. Nem tudta, hogy az utolsó injekció mégis csak csinált valamit a lányával… Valami hirtelen felébredt.
Wayne hirtelen felkapott valamit, ami szemcseppnek tűnt. Elhúzta Autumn haját az arcáról, és belecseppentett a szemébe. Autumn hirtelen üvölteni kezdett, vagyis valami üvöltés szerű hangot hallatott. A lány szeme kinyílt. A kékesszürke írisze zölddé vált, és a szeme fehérje pedig fekete lett, és elkezdett vérezni. Abba hagyta az üvöltést, majd lassan a falon lévő tükör felé fordította a fejét.
Mikor meglátta a tükörképét, tele lett haraggal.
– Én nem az vagyok,aki voltam… Úgy nézek ki,mint egy szörnyeteg! – üvöltötte. -Szörnyeteg, szörnyeteg!- üvöltötte újra, és újra.
Wayne elővett egy injekciós tűt, és el akarta altatni a lányát örökre. Hannah és Wayne nem tudta, hogy hogyan tud így sikoltozni, nemhogy beszélni. Autumn hirtelen éles fájdalmat érzett a hátában, ahonnan csápok jöttek ki, amikkel teljesen felforgatta apja laboratóriumát, és összetörte a berendezéseket. Hannah után eredt, elkapta, és felemelte a levegőbe.
– Te egy mocskos kurva vagy Hannah!- mondta Autumn – Tudom, hogy használtál abból a mellnövesztő szerből, csakhogy tettszél apámnak…ribanc! – Mikor Autumn befejezte a mondatot, letépte Hannah végtagjait, majd kettészakította a testét. Wayne-t beborította a vér. Autumn kiszabadult az asztal fogságából, és oda állt az apja mellé.
A lány megint éles fájdalmat érzett a hátában, de ezúttal szárnyak nőttek ki onnan, és úgy nézett ki, mintha egy angyal jött volna ki belőle. Az apja elkövette azt a hibát, hogy ránézett lánya szárnyaira. Hirtelen elöntötte a legfurább érzés…Ez nem fájdalom volt,vagy szomorúság…Nem…Szerelmes lett a lányába.
Autumn megfogta a kardot, amit még a nővére tett ki a falra, majd odament az apjához.
– Maradj nyugton, rendben van? – moindta, és megállt előtte. Az apja csak állt, nézte őt, majd bólintott.
– Viszlát apa!
– Viszlát én bukott angyalom!
Ezután Autumn feldarabolta az apját, kinek testrészei szanaszét hevertek. Autumn tiszta vér volt. Összeszedte ruháit, és felöltözött, de a cipzárját nem tudta felhúzni a pulcsiján, úgyhogy kilátszott a melltartója. Nem zavarta, hogy a ruhái is véresek lettek.
Autumn meghallotta,hogy édesanyja fenn mászkál a lakásban, ezért gyorsan elbújt a helyiség legsötétebb zugában. Az édesanyja végignézett rajta, és elkezdett sikítani. Az egyetlen dolgok,amit a lányából látott, azok a szemei voltak, és a szárnyai. Autumn gyorsan megölte az anyját,szó szerint félbevágta, majd lenyalta a vért a katana-ról.
-Ez finom…Több kell!- mondta, összeszedte a rajzcuccait, és kiugrott az ablakon.
Ezek után a bukott angyal bevetette magát az éjszakába…
fordította: Viktória Juhász

kommentek

Még egy!

Az elme átjárója #CREEPYPASTA

1983-ban mélyen vallásos tudósok egy csoportja radikális kísérletet vezényelt le egy, a nyilvánosság elől elzárt …

HÚÚÚÚ!

Ha tetszik a történet, oszd meg az ismerőseiddel is!