Home / CreepyPasta / Snuff Volume 2. #CREEPYPASTA

Snuff Volume 2. #CREEPYPASTA

A furgon zakatolva hajtott végig az úton. Troy egykedvűen füstölgött a cigijén és álmos pofával vezette a járgányt, én pedig az anyósülésen üldögélve szemléltem a tök sötétbe fojtott tájat. Darren pedig…
Eszem megállt a látványtól az első pár másodpercbe, hisz amint befeküdt az ülés nélküli hátsó részbe, szinte rögtön elaludt. Recsegő hanggal horkolt, kabátját szorosan összehúzva magán. Csoda volt, hogy tudott pihenni. Az a vacak úgy ugrált alattunk, mint a legrosszabb csataló egy dombnak lefele vágtatva.
– Csoda, hogy látsz bármit ebbe a döglesztő vakságba. – morogtam hunyorogva az ablakon.
– A vak szerencsére bízom magam. – mosolyodott el Troy és egy pillanatra becsukta a szemét, a kormányt pedig elengedte.
Ugyan nyúltam, hogy átvegyem az irányítást, de a haverom nem volt hülye. Mind ez tartott egy másodpercig. Aztán vigyorogva rám kacsintott és lehúzta az ablakot amin kipöckölte a cigit.
– Nem kell beszarni, Frank! Lassan ott vagyunk.
Hátrapillantottam Darrenhez. Az még mindig mélyen aludt. Szóval kénytelen voltam kihasználni az alkalmat.
– A sráccal mi lesz? – suttogtam oda Troynak.
– Mi lenne? Letudjuk a filmet aztán…
Egyik szabad kezével pisztolyt formált és a halántékához emelte.
-… búcsút mondunk! Na, de most ne foglalkozz ezzel! Izzítsd a kamerát és ébreszd fel ezt a jó embert! Megjöttünk…
A kocsi szép lassan bekanyarodott egy szűkebb, kertvárosi utcába. Itt már világosabb volt az utcai lámpáknak köszönhetően, úgyhogy jól láttam a házak postaládáját, rajta az utcaszámmal.
– Szólj ha látod a tizenkettest! – morgott Troy.
– Éppen a kamerát rakom össze… Darren, ébresztő!
A Csuklyás halkan mormogott valamit majd szakadozott mozdulatokkal négykézlábra állt. Fiatal arca így tényleg öregesnek tűnt és fáradtnak. Tagadta vagy sem, látszott rajta hogy izgul.
– Megjöttünk?
– Meg. Troy meg van a ház?
A kocsi ebben a pillanatban állt meg. Troy benyúlt a kabátja alá és egy sálat kötött az arca elé, szemét pedig egy napszemüveggel takarta el.
– Megjöttünk srácok. Megy már a felvétel?
Gyors a vállamra kaptam a kamerát és megnyomtam az indító gombot.
– Felvétel!
Troy színészien belemosolygott a kamerába.
– Na srácok-lányok! Itt vagyunk a következő áldozataink házánál… kibaszott egy éjszakánk lesz mert ma velünk tart a snuff filmek DiCaprioja, a Csuklyás!
A kamerát Darren felé irányítottam. Ő eddigre átvedlett a Csuklyás szerepébe, azaz mély csendben ült a furgon hátuljában, arcába húzva a sötét és mély kapucnit. A kamerát visszairányítottam Troyra.
– Szóval ma este ez a pszichopata vadállat velünk tart, segít nekünk ezeknek a kis buziknak kiontani a belüket! Kurva jó buli lesz, hadd szóljon!
A videó folyamatosan forgott. Kiszálltunk az autóból Troyyal, míg Darren a furgon hátuljából lépett elő, egy nagy utazó táskával. Lerakta a kipufogó elé és felnyitotta. A kamera lámpája egyenesen a kis fegyverarzenálunkra világított. Darren lecsapott a fejszére, oldalára pedig felerősített egy vadászkést. Troy rövid gondolkodás után kiemelte a Glockot, majd szintén egy pengét kötött fel az oldalára. Aztán belenézett a kamerába és megcsóválta a fejét.
– Az ütőt majd kifelejtettem.
Azzal visszahajolt és kivette a baseball ütőt. Darren felmarkolta a félig teli táskát és visszadobta a furgonba. Eközben Troy suhintott néhányat a levegőbe majd rám nézett.
– Készen állsz?
Némán bólintottam. Darrennek nem is volt kérdés. Bemelegítés érdekébe párat szökellt majd elindult a ház felé. Őt követte Troy majd én. Két emeletes, halvány vanília színű épület volt, sötétzöld ajtóval. Undorító. Darren megállt a bejárati ajtó előtt és visszatekintett rá. Annak ellenére, hogy a fény egyenesen az arcába világított, nem látszódott egy vonása sem. Bizonyára volt ott még egy…
Egy teljesen fekete halotti maszk. Darren rezzenéstelen, nyugodt arca nézett rám, valami műanyagból formálva. A szem rész is le volt takarva valamivel, ami elég vékony volt ahhoz hogy a Csuklyás lásson, de a szemei ne legyenek felismerhetőek.
Troy megropogtatta a nyakát majd bólintott. Erre Darren hirtelen mozdulattal berúgta a bejárati ajtót, Troy pedig utána robogott. Bent sötét volt, viszont a kamerám lámpája egy kevéske fényt biztosított. A társaim nem próbáltak halkak maradni. Darren kitapogatta a villanykapcsolót, Troy pedig felrobogott a lépcsőn közben folyamatosan üvöltött.
– Ébresztő van, kurva jó reggelt!!
Darren követte őt, egyik kezében a fejszét szorongatva, a másikkal kivonta a kését. Fent már valaki felsikoltott, ahogy Troy berúgta az egyik szoba ajtót. Ezután két lövés dördült el.
– Senki nem mozdul, basszátok meg!! Csuklyás, hozd át azt a két kis kurvát ide!!
Darren amint felért a lépcsőre, jobbra fordult majd rövid robogás után belökött egy ajtót. Addig én besiettem Troyhoz.
A társam a szoba közepén állt, a Glockot két emberre tartva. Az egyikük egy szalmaszőke, nyúlánk nő volt, kék pizsamában, a másik pedig egy borostás, enyhén pocakos, fiatal fickó. Mindketten ijedten ültek az ágyukba, csupán az ágyuk oldalán égő olvasó lámpa világította be az arcukat.
Troy türelmetlenül toporgott majd mikor meglátott, akkor újra felvette a színpadias beszédet.
– Íme a négy áldozatunkból kettő… ha megveszek, akkor sem jut eszembe a nevük, de le is szarom!
Ekkor lépett be Darren, fegyvertelenül, két lányt cibálva maga után. Alig múlhattak tíz évesek, mindketten sötét barna hajúak voltak, kerek arccal. Az apjukra ütöttek.
Darren a földre lökte őket, míg Troy rájuk parancsolt.
– Takarodjatok az ágyra! Egy-kettő vagy kiloccsantom az agyatokat!
Az egyikük elkezdett mászni rögtön az anyjához, aki karjaiba vette a kislányt. A másik viszont lassabb volt, aminek köszönhetően Darren meglendítette a lábát és a gyomrába rúgott. Az apró test megpördült és az ijedt sírása fuldoklásba szorult. A családapa félelme ekkor dühbe csapott át és megvadult tigrisként vetődött ki az ágyból, nekicsapódva Darrennek.
A fickó olyan gyors volt, hogy Troy fáziskéséssel lőtt egyet, aminek köszönhetően a golyó a falba csapódott.
– A picsába! – szitkozódott. – Segíts neki, Frank!
A videó még mindig forgott, szóval tisztán látszódott ahogy Darrennék felborulnak a fickóval és a földre esnek. Fegyver nélkül ugyan nehéz dolgom volt, ám a bakancsom orra a következő pillanatba az ürge arcába csapódott. Az leesett a földre és elterült. A nő hisztérikusan felsikoltott, karjaiba görcsösen markolta lánya vékony karját. Az iker üvöltve szólítgatta a testvérét aki fájdalmas nyöszörgésen kívül semmi hangot nem tudott kinyögni.
Szabad kezemmel felsegítettem Darrent. A Csuklyásnak nem lett különösebben semmi baja, viszont állatias hörgés tört fel a torkából. Odamászott a faszihoz, aki ugyan kába volt, de nem ájult el. Arca rögtön dagadni kezdett, szeme alatt a csont erősen kidudorodott. Darren elkapta az egyik karját majd kitekerte és teljes erővel rátaposott a könyökére.
Előbb egy barátságtalan reccsenés hallatszott majd egy üvöltés.
De Darren nem végzett. Odafordult hozzám.
– Ezt vedd fel!!
Azzal belekezdett a kínzásba…
Írta: Koók Gergely

kommentek

Még egy!

A SZERELEM #CREEPYPASTA

Mama mesélte, hogy papa előtt volt neki egy szeretője. Az egész 50 évvel ezelőtt történt …

HÚÚÚÚ!

Ha tetszik a történet, oszd meg az ismerőseiddel is!