Home / Rólunk

Rólunk

Ezt az oldalt (creepypasta.hu), azért hoztuk létre hogy egy egységes magyar-nyelvű gyűjtőhelye lehessen a neten terjedő, illetve újonnan “keletkezett” félelmetes történeteknek.

Személy szerint (Fira Heffner) régóta foglalkozok a youtube videóim kapcsán creepypasta, és egyéb félelmetes, vagy paranormális történetekkel. Ezért az, hogy létrehozzuk ezt az oldalt eléggé kézenfekvő volt. Furcsálom is, hogy nem jutott eszünkbe hamarabb. Feleségem Eszti is hasonló videókat készít a youtube csatornáján, szóval eléggé közel állnak hozzánk ezek a creepy dolgok.

Szívesen várunk minden lelkes creepypasta írót, fordítót aki szeretne ilyen történeteket publikálni, megmutatni a közönségnek. Az ilyen írásokat, creepypastákat a [email protected] címre várjuk. FONTOS azonban, hogy a neten fellelhető creepypasták egyszerű COPY/PASTE másolatával nem tudunk mit kezdeni, ezért ilyeneket ne küldjetek, mert nem tudjuk őket kirakni. Ellenben az eredeti angol creepypasták magyarra fordított verzióival, amiket saját magatok fordítottatok és még szintén nem került fel ebben a formában az internetre.