Home / CreepyPasta / Nem “elsőzök” többé… #CREEPYPASTA

Nem “elsőzök” többé… #CREEPYPASTA

A következő történetet, egy FBI bennfentes fedte fel a médiának. Az ügynök kiléte sajnos nem publikus, de eléggé nagy port kevert a dolog az amerikai sajtóban.

Egy 11 éves fiú, éveken keresztül azzal szórakozott PETE X 12 nick néven, hogy youtube videósok komment szekciójába írta hogy “első komment!”, amint látta hogy új videó került fel valahova. Több száz videó készítő csatornájára fel volt iratkozva, arra várva hogy email értesítést kapjon arról, ha valamelyikőjük videót tölt fel. Már-már mániákusan rabjává vált ennek a dolognak.

Azzal se törődött, hogy a többi kommentelő leszidta emiatt. Egy jelenséggé vált a srác, és a youtube videósok is eléggé bosszantónak találták egy idő után.

Egyszer PETE, a 11 éves kis srác, rátalált egy youtube csatornára, ahova a videó feltöltő mindenféle bizarr videót töltött fel. Darkwebről, sátánista rituálékról, különböző elmebeteg tartalmakról. A csatorna tulajdonosa rejtélyes alak volt, a személyét sosem fedte fel a nézői előtt. A Csatorna neve “so you die” volt, amit úgy is fordíthatnánk, így halsz meg.

A kis srác ezen a csatornán is kitartóan “elsőzni” kezdett, fogalma sem volt arról, hogy a csatorna készítője egyébként borderline személyiségzavarral küzdött, szóval eléggé instabil személy volt. Folyamatos dühkitörései voltak, és a youtube csatornáját amolyan terápiaként használta, hogy így tartson valamiféle kapcsolatot a külvilággal, ugyanis a való életben erre képtelen volt.

Pete-nek fogalma sem volt arról, hogy a csatorna tulajdonosát iszonyatosan felbosszantotta. Fogalma sem volt arról, hogy ez a videós betegesen rettegett, iszonyodott az egyes számtól, és minden azzal kapcsolatos dologtól. So you die Pete email címe alapján könnyen kiderítette, hogy ki is Pete valójában, és megtalálta a facebook-on Peter Mathewson néven. A facebook oldalán átlagos életet élő Peter, elég sok mindent megosztott magáról. Képeket a családjáról, a kedvenc zenekarjáról, a gondolatairól. Eléggé sok mindent ki lehetett róla deríteni, de legfőképp azt, hogy eléggé magányos, magának való gyerek lehetett… Barátai nem voltak.

So You Die létrehozott egy lány facebook profilt, amin 10 éves kislánynak kiadva magát, írt egy üzenetet a fiatal fiúnak. A videós aprólékosan megtervezte a csapdát, heteken át chatelt a sráccal, lépésről lépésre jobban a bizalmába férkőzve.

Egyszer aztán bedobta a csalit, egy találkozóra hívta a srácot, kihasználva azt, hogy az fülig belezúgott a kitalált lány profilba.
Peter kissé félve, de belement a találkozóba, amit egy bevásárló központ elötti parkba beszéltek meg. A fiatal fiú, otthon azt hazudta a szüleinek, hogy az iskolába kell vissza mennie egy karácsonyi színdarab próbájára. So you die ott várakozott a parkban, türelmesen, várva a fiút. Napokat szentelt annak, hogy kitapasztalja, melyik órákban járnak a legkevesebben a környéken, és ilyen időre szervezte oda a fiatal fiút is.

A furgonjával közel állt meg a helyhez, és a padon ülve várakozó fiút, miután hátulról leütötte, gyorsan a kocsijába cipelte. So You Die jól megtermett középkorú férfi volt, így az útjába tévedt futónak, aki értetlenkedve nézte, hogy miért cipel a férfi egy eszméletlen gyereket, azt mondta:

– Narkolepsziás a fiam, viszem inkább haza, ott biztonságosabb neki.

A futó nem firtatta a dolgot, és tovább állt. So you Die egy órán át vezetett, amikor megérkezett otthonához, egy lerobbant kertvárosi házban lakott. Még mielött becipelte volna a fiút, a furgonjában beadott neki ketamin injekciót, ami valójában ló nyugtató volt. Egy ekkora fiút több órán át képes kiütni ez a szer.

Lecipelte Petert a dohos, koszos pincéjébe, és munkához látott. Rég óta tervezgette, hogy mit fog tenni a fiúval…. Nem sokra rá, a darkweben egy új stream oldal sugározta bizarr videóját. Amin egy fiatal srác volt látható élőadásban… A kezét, lábát levágták, a szája bevolt varrva… A monitoron ez a szöveg futott az adás alatt: Nem fogok elsőzni többé…

So you Die azóta törölte a csatornáját, és új felhasználó nevet regisztrált a youtube-on. Talán épp az ő csatornáját nézed, ezért jól vigyázz, mielőtt elsőzni kezdenél…

Kapcsolódó videó:

kommentek

Még egy!

A SZOMSZÉD #CREEPYPASTA

A történet, amiről most írni fogok a szomszédomról szól. Egy 10 emeletes házban lakok a …

HÚÚÚÚ!

Ha tetszik a történet, oszd meg az ismerőseiddel is!