Home / CreepyPasta / MENEKÜLÉS A DARKWEBRŐL! #CREEPYPASTA

MENEKÜLÉS A DARKWEBRŐL! #CREEPYPASTA

Tudom, hogy ez a Dark netes meg Deep webes sztori már lejárt, de engem mégiscsak foglalkoztatott a dolog. Szóval a történet az, hogy jól utánajártam ennek a két oldalnak, és megpróbáltam minél több információt szerezni róla, hogy tudjam, menjek-e bele ebbe az egészbe.

Miután úgy gondoltam, hogy elég sokat tudok már a dologról, így (előbb csak telefonról) felkerestem egy Deep web-es oldalt, ahol néhány figyelmeztető “jelzés” után feldobott egy ablakot, hogy írjam be a nevem és az email címem, hogy értesítést kapjak az oldalról, ha esetleg valami újdonság van. Nos hát mivel sehogy sem tudtam kilépni, vagy tovább böngészni így beírtam a nevem és egy kevésbé használt email címem. Itt tovább nézegettem a felszólításokat az oldalról való videókról vagy képekről, majd bekapcsoltam a gépem, hogy letöltsem a TOR-t.

Miközben kapcsolódott be a gép, a telefonom megrezdült: egy új email érkezett. Gondoltam biztos csak valamelyik bugyuta reklámoldal, mivel nagyon sok ilyet kaptam, így figyelmen kívül hagytam az értesítést. Majd pár perc múlva, miközben a gépen épp a fájlt töltöttem le, újra rezgett a telefonom. Ekkor már megnéztem… egy Dark Entertainment nevű oldaltól jött mindkét email, benne 3-3 különböző linkkel. A TOR letöltése után felléptem (gépről) az email fiókomba, hogy megnézzem az érkezett linkeket. Amikor rá mentem az elsőre, feldobott egy vibráló ablakot WARNING! felirattal, és sehogy sem tudtam visszalépni. Rá mentem a Next gombra, majd egy oldalt dobott fel tele több órás videókkal, amelyikek címeiben nevek voltak a már ismert .onion végződéssel (pl. Daisy.onion, Lukas.onion) amelyekben is vagy állatokat kínoztak, vagy embereket.

Nagyon felkavaróak voltak, ezért próbáltam visszalépni. Az oldal nem a TOR-ral működött, mivel azt még nem csomagoltam ki. Több percnyi próbálkozással sikerült bezárnom az ablakot, de egy újabb email jött. Majd újra, és újra, különböző linkekkel… Ez ment órákon keresztül, így megpróbáltam letiltani az oldalt emailjeit, de mindig feljött egy ablak: Sikertelen blokkolás. Nem tudtam mitévő legyek, így letöröltem a fiókom. Azt hittem ezzel vége, azonban pár nap múlva postán érkezett egy boríték, ami ugyan nem a villanyszámla volt. Az én nevem volt rajta, a lakcímemmel. Jól le volt celluxozva, így jó pár helyen eltépődött a benne található levél. Egy tenyér nagyságú lap volt, amin csupán pár mondat volt románul (Erdélyben élek, ezért volt román) ahol ez állt (lefordítva): Tisztelt xy (a nevem)!

Köszönjük, hogy csatlakozott oldalunkhoz és megrendelte termékeinket! Elérhetősége törlődött, így itt értesítjük vásárlónkat! Az áru nem teljes mértékben legális, kérjük tartsa tiszteletben szerződéseinket. Az áru nem fogad visszaküldési lehetőségeket.

Ekkor volt az a pont, hogy na most-már elég! Ezt a levelet pontosan 2 hete küldték, de azóta semmilyen “árut” nem kaptam. A borítékot odaadtam az apámnak, hogy bevigye a rendőrségre, mivel nekem dolgoznom kellett. Aznap este kaptam egy telefonhívást, hogy apa egy csúnya incidens áldozata lett… állítólag kiesett a másodikról pontosan az aszfaltra, alig van eszméleténél… Semmire nem emlékszik, most kórházban van, a borítékot meg elázva és szakadtan találtam meg, semmi nem látszott a betűkből, minden össze volt folyva.
Azóta semmi különös nem történt, apa jobban van, de egyáltalán nem emlékszik, hogy hogyan sérült meg, és mikor megmutattam neki a borítékot, akkor sem emlékezett, hogy mit is akart vele, és inkább el is dobtuk, hogy ne legyen semmi emléke az egésznek, de nekem akkor is meg kellett írnom, mert még mindig nagyon nyomaszt a dolog. Ne haragudj a hosszú szövegért, de az lenne a kérdésem, hogy ez az egész valami vírus volt? És, hogy Hackerek lehettek, mert az emailből a lakcímemet is felderítették?

kommentek

Még egy!

Az elme átjárója #CREEPYPASTA

1983-ban mélyen vallásos tudósok egy csoportja radikális kísérletet vezényelt le egy, a nyilvánosság elől elzárt …

HÚÚÚÚ!

Ha tetszik a történet, oszd meg az ismerőseiddel is!