Home / CreepyPasta / MEGJELENT A NŐI ALAK! #CREEPYPASTA

MEGJELENT A NŐI ALAK! #CREEPYPASTA

New Yorkban történt az eset…elég érdekes story. Volt egy Catrin nevű lány, aki 17 éves volt és beleszeretett egy 25 éves fiúba. Ellenezték a szülei, a barátai bolondnak tartották, de a lányt ez nem igazán érdekelte. Az sem, hogy a James nevű férfi nem verte nagy dobra ezt az egészet, jobbnak látta, ha szimplán úgy tesz, mint ha nem is venné észre a lány célzásait, ami nehéz volt ugyan, mert minden reggel együtt buszoztak és ezen a délutánon Catrin kávézni hívta el.

Természetesen nemet mondott, mert nem akarta, hogy rossz véleménnyel legyenek róla, és egyébként sem keltette fel az érdeklődését a lány, aki viszont mindig a legcsinosabban próbált megjelenni neki. Az egyik reggel szokatlan dolog történt, a reménnyel teli lány boldogan lépkedett a buszhoz és hatalmas meglepődöttséggel tűnt fel neki, hogy a férfi egy nő kezét fogja.

A kislány úgy érezte eltört benne valami. Fel sem szállt a buszra, hazarohant, órákon keresztül zokogott az üres házban. Majd jobbnak látta,ha végez magával. Megfogott egy nagy kést, szíven szúrta magát és egy hatalmas sikítás közben zuhant a földre. A szülei rémülten találtak rá a konyhában, nyitott szemekkel és szájjal, szemeiből, szájából és orrából is patakokban folyt a vér. A kést kezével még erősen szorította, szinte megmeredt rajta a keze. A borzalmas esetet a hírekben is leadták és mikor a férfi megtudta, a bűntudat egész éjjel emésztette. Kérdezgette a barátnője, hogy ugyan mi baja, kije volt az a lány, miért nem eszik miért ideges, de csak annyit mondott, a munka miatt van. Egy nap James-nek levele érkezett, a halott lány neve volt a feladónál. Megrémült, de rájött, hogy egy búcsúlevél, amit 2 nappal ezelőtt adtak fel.

A következő szerepelt benne: “Kedves James! Sosem lehetünk már együtt, és nem is foglak zaklatni soha többé, ígérem. Remélem ez a nő tényleg szeretni fog téged és nem vesz hülyére. Nem bírnám elviselni, hogy vele keljen látnom téged, ezért inkább végzek magammal. Csókollak: Catrin” A férfi, úgy gondolta beledobja a levelet a kandallóba, nehogy a nő félreértésnek vegye és összevesszen vele. Bele is dobta, ám akkora hatalmas tűz kerekedett ki a kandallóból, hogy meggyulladt a szőnyeg. Hirtelen vízért szaladt, szerencséjére Elizabeth nem volt otthon. Rohant a vízért és mire  visszaért háttal állt neki egy hatalmas fekete menyasszonyi ruhás nő, akinek a háta végéből egy kés állt ki. Majd hirtelen eltűnt.

A tűz is elaludt. Bemagyarázta magának, hogy csak látta az egészet, megbolondult, még orvoshoz is elment. Az egyik este úgy gondolta, hogy a téboly elkerülése miatt most már vesz egy csokor rózsát a nőjének és megkéri a kezét. Ékszerüzletbe is ment, és megvette a leggyönyörűbb fehérarany gyűrűt egy hatalmas fekete gyémánttal a közepében. Arról fogalma sem volt, hogy az ékszerésznek a szülők eladták a halott Catrin gyűrűjét. -Kicsim megjöttem! -Jaj…úgy vártalak…nem fogod elhinni mi történt velem…mikor az ágyunkat takarítottam mert véletlenül ráöntöttem a vörösbort, valaki ott ült az ablakban…egy nő…nem tudom, hogy megbolondultam, vagy csak a szemem káprázik…. -Jaj szívem ne nézz annyi horrorfilmet. -Nem is szoktam horrort nézni… -Szeretnék kérdezni valamit. -Igen? -Hozzám jönnél feleségül? A nő könnyeivel küszködött a boldogságtól…az ablakpárkányon ülő hölgy is a könnyeivel küszködött…ő azonban dühös volt…nem boldog. Elizabeth igent mondott, ezt pedig az ágyukon meg is ünnepelték.

Mikor Elizabeth eközben pont az ablakot látta, látta, hogy a nő még mindig ott ül. És hátrafordult, fekete szemgödreiből folyt a vér, és azt suttogta: “Sosem lesz a tiéd te kurva. Nem szeret.” Elizabeth lelökte magáról Jamest és zokogni kezdett. -Mi a baj kicsim? -James én ezt nem bírom, megőrültem…teljesen…az a nő…az a kislány aki meghalt… -Kicsim…hagyd Őt… -James mi közöd volt hozzá? – Üvöltött – El kell mondanod! Tudnom kell! -Kicsim semmi közöm nem volt hozzá épp ezért mert fiatal… -Persze! Nem mi…azért lett öngyilkos mert velem vagy! -Kicsim ez nem igaz…ez egy őrült és zavarodott kislány volt, előbb utóbb úgy is megtörtént volna… – hátradöntötte a nőt és szeretkezni kezdtek. Mikor a nő volt felül hirtelen megjelent a női alak, kitépte a szívéből a kést és hátbaszúrta vele a lovagló nőt. 3 késszúrással végzett vele, majd a torkát is elvágta.

James rémülten nézett szembe a szemgödrein vérző nyitott szájú, hatalmas fekete ruhás hölgyre, aki hosszú körmeivel simogatta a férfi hasát és karcolgatta. -Szeretlek. – suttogta – Ez egy álom. -Ó dehogy álom – kacagta. – Megmutassam mennyire nem az? – meg akarta csókolni a férfit, aki lelökte magáról. Szeméből még jobban folyt a vér. A férfi azonban egy dologra nem számított… – Rendben James…csak ennyit akartam. – körmeit a férfi hátába eresztette, majd lefelé kezdte húzni őket. James-en 3 hatalmas karomnyom maradt. -James-James…ha 3 évvel idősebb lettem volna már velem lettél volna, látod? A férfi nem tudott válaszolni, egy életre sokk alá került, megnémult és a történtek után gyilkossággal vádolták majd elmegyógyintézetbe csukták…Catrin ott sem hagyja őt békén…A kor csak egy szám. Te pedig aki ezt olvasod…nem tudhatod kit utasítasz el.

Írta: Völgyi Szandra

kommentek

Még egy!

Az elme átjárója #CREEPYPASTA

1983-ban mélyen vallásos tudósok egy csoportja radikális kísérletet vezényelt le egy, a nyilvánosság elől elzárt …

HÚÚÚÚ!

Ha tetszik a történet, oszd meg az ismerőseiddel is!