Home / CreepyPasta / GYERE, JÁTSZUNK EGY JÁTÉKOT! #CREEPYPASTA

GYERE, JÁTSZUNK EGY JÁTÉKOT! #CREEPYPASTA

Mikor 10 éves voltam otthon voltam egyedül, és vártam a testvéremet, mikor az konyhából egy hangot hallottam. Olyan volt mint egy tábla csikarás… Nem féltem, ezért ki szóltam néhányszor, hogy:

-Emma te vagy az?

Gyanút fogtam ezért ki mentem a konyha elé, mert azt hittem, hogy meg akar ijeszteni. A konyhánk egy hosszú folyosóban végződik.Ezért mikor kinéztem láttam egy fekete árnyékot ülni piros világító szemekkel. Ő csak ott ült és nézett az anyukámék szobája előtt. Egyből megijedtem és visszarohantam a szobámba, bezártam az ajtót és el barikádoztam. Addig még a lány tesóm haza nem ér. Azon az éjszakán lenyugodtam és ki akartam menni a fürdőszobába. Amikor be akartam menni megint megláttam a plafonon. Ugyan azzal a világító piros szemekkel.Elkezdtem sírni.Be mentem a fürdőszobába és be zártam magam oda magam megint. És nem mentem ki többet azon az éjszakán mikor hallottam az ajtóból egy hangot.

Azt mondta, hogy : “Én látlak téged! Gyere ki játszunk egy játékot!”.Azon az éjszakán én a fürdőszobában aludtam.Szerencsére soha többet nem láttam azt a lényt.

kommentek

Még egy!

A SZOMSZÉD #CREEPYPASTA

A történet, amiről most írni fogok a szomszédomról szól. Egy 10 emeletes házban lakok a …

HÚÚÚÚ!

Ha tetszik a történet, oszd meg az ismerőseiddel is!