Home / CreepyPasta / Ezért utálom a karácsonyt….#CREEPYPASTA

Ezért utálom a karácsonyt….#CREEPYPASTA

Sokan várják a karácsonyt, egybegyűl a család a szeretetet ünneplik. Had meséljem most el, hogy én miért is utáltam meg a karácsonyt.

1994-ben voltam 6 éves, és épp karácsony előtti nap volt. Édesanyámék korán lefektettek, mondván ha hamarabb lefekszek aludni,akkor holnap korábban feltudok kelni, hogy kinyithassam az ajándékokat amiket hoz nekem a télapó. Én alvás előtt még kint hagytam egy pohár tejet és kekszet a télapónak mert ez így szokás. Az egész lakás szépen fel volt dísztve, ezen dolgozott az egész család, még a nagyszüleinket is vártuk az ünnepekre. Úgy aludtam el, hogy az ajándékomról álmodozok, egy biciklit szerettem volna nagyon. Szépen lassan elnyomott az álom. Éjfél körül lehetett mikor nyöszörgést hallottam a nappali felől, onnan tudom hogy mennyi idő volt mert az asztali órám led-je pirosan bevilágította a szobát. Először nem törődtem a zajjal, de miután többször is meghallottam képtelen voltam már vissza aludni.

Kitakaróztam, óvatosan kinyitottam a szobám ajtaját, és elindultam a nappali felé. Nagyon sötét volt a lakásban csak a karácsonyfa égők fénye világította be a folyosót amin mentem a nappali felől.Szépen lassan óvatosan osontam a nyöszörgő hang meg egyre hangosabb lett. Csámcsogást is hallottam. mikor odaértem a nappali ajtajához, megfagyott az ereimben a vér, egy télapó ruhába öltözött szörny hosszú vékony karmokkal, hegyes fogakkal, a földön ült és a földön fekvő édesanyám beleit húzta ki, és azt eszegette. Anyukám még életben volt, a száját betömte a szörny egy zoknival, nem tudott megszólalni.

De így is próbálta nyöszörögni hogy meneküljek. Én miután, afélelemből való bénultságomból fel eszméltem, kirohantam a bejárati ajtón és átrohantam a szomszédhoz. Üvöltöttem a szomszéd bácsinak, hogy hol vannak de senki nem flelt. a hálószobájukhoz érve, láttam hogy ők is ki vannak belezve. A telefonhoz rohantam, hívtam a 911-et, elmondtam a címet ahol voltam és hogy mi történt. A rendőrök mondták, hogy maradjak ott és lapuljak meg egy szekrényben míg oda nem érnek.

A rendőrök megérkeztek, és bevittek az örsre ott hallottam, ahogy az egyik rendőr mondja a másiknak, hogy ki is volt az akit én szörnynek gondoltam. Ralph Klopovics volt az egy hete szökött meg az elmegyógyintézetből. Azért került be oda, mert kiskorában a bátyja sósavval leöntötte karácsony napján. Azóta mindenkin bosszút akar állni aki családi körben boldogan akarja ünnepelni a karácsonyt.

kommentek

Még egy!

Az elme átjárója #CREEPYPASTA

1983-ban mélyen vallásos tudósok egy csoportja radikális kísérletet vezényelt le egy, a nyilvánosság elől elzárt …

HÚÚÚÚ!

Ha tetszik a történet, oszd meg az ismerőseiddel is!