Home / CreepyPasta / EMILY, A LEÁNY… #CREEPYPASTA

EMILY, A LEÁNY… #CREEPYPASTA

2002 Október.

Egy fénymásolóban dolgoztam. A feladatom a gépek karbantartása, szerelése volt. Egy nap betévedt hozzánk, egy fiatal nő. Azonnal beleszerettem. A bőre, oly fehér, s az ajka vérvörös. Imádkoztam, hogy történjen valami a géppel, hogy segíthessek neki, de nem történt.

Már, egy hete történt az eset, a gyönyörű nővel. Már nem is gondoltam rá, de aztán az ajtó feletti csengő megszólalt, és belépett ő. Most még gyönyörűbben, mint múltkor. Fekete bundájában, olyan szépen mutatott. Egyszer, csak azon kaptam magamat, hogy nyitott szájjal bámulom, mint egy retardált. Folytattam volna az ebédem elfogyasztását, de sípolt az egyik nyomtató. A hölgyé volt. Otis, a kicsit pufibb barátom, rögtön kapva az alkalmon elindult a hölgy felé. Megállítottam:

-Hé Otis. Az a nyomtató, már a múltkor is vacakolt. Megyek én, biztos javítani kell.
-Vágom Jake, ráhajtottál a kiscsajra. Menj csak, intézd el.

Siettem, hogy minél előbb megszólíthassam. Odaértem. Nagyon zavarba jött, elkapta tekintetét.

-Ő, jónapot. Hallottam, valami baj van a géppel. Megnézem magát… Vagyis, dehogy magát, azt akartam mondani, hogy magának…
Zavarban voltam, de ő is. Ezt nagyon elszúrtam. Ránéztem, de mosolygott, így én is elkezdtem mosolyogni. A fogai is oly tiszták, fehérek voltak.
Elkezdtem a gép kivizsgálását. Kifogyott a tinta.

-Egy pillanat, hozok tintát, ugyanis kifogyott.
Siettem be a raktárba, kerestem a tintát. Valamiért, az alkatrészek mögött tartottuk őket. Érdekes elrendezés, hisz majdhogynem minden nap ki kell cserélni valamelyikben. Leghátulra érvén, azonnal elkezdem keresni, egy tintát. akkor jutott eszembe, hogy nme kérdeztem meg, hogy színes, vagy fekete tinta kell-e neki. Vittem mind a kettőből. A nő türelmesen várt.
Felhúztam a tűt, és belenyomtam a tintát, majd ugyan ezt a színessel is.

-Szabad a nevét, kedves?
-Emily. Emily Ward.
-Köszönöm. Ha végzett, a kasszánál, az adatait meg kéne adnia.
-Rendben.

A pénztárgépnél megadta az adatait, fizetett, majd távozni készült. Nyitotta az ajtót, de még mielőtt kilépett volna visszaszólt.
-Nem mondta meg a nevét.
-Jake. Jake Kolblart.

Mosolygott, és eltávozott a boltból. Pár órával később, úgy este nyolc körül hazaindultam. Nem parkoltam messze. Volt egy nagy parkoló, majdnem a boltal szemben. Hideg volt, és sötét. Csak az én öreg Yugom parkolt ott, meg még egy másik autó. Próbáltam beindítani, ami nem mindig sikerült, főleg nem ilyen hidegben. Elindultam hazafele. A város üres volt, amit nem értettem, mert, csak este kilenc körül járhatott.
Fél óra múlva, már az országúton hajtottam. Gyorsan mentem, már amennyire lehetett.
Egy óra utazás után hazaértem. Egy társasházban laktam. Nem volt nagy, de az enyém volt. Beléptem, kinyitottam a hűtőt és kivettem, egy hideg sört, meg a tegnapi ebéd maradékát. Leültem a kanapéra, és meccset néztem. Alig vártam ezt a percét a napnak.
Fáradt lettem, és bementem a hálóba aludni. Felkapcsolta a villanyt, de valami nem volt rendben.

VALAKI FEKÜDT A KIBASZOTT ÁGYAMBAN EGY KIBSZOTT KUTYAMASZKBAN

-Ki a f*sz vagy te?
-Feküdj ide játszani. Nagyon rossz kislány voltam.
-Emily! Te mi a f*szt keresel itt? Hogy jutottál be?
-Az nem fontos. Csak gyere játszani. Szerepjáték.
-Mit képzelsz? Hívom a zsarukat.
-Nem hívsz te senkit!
Elővett, egy rohadt kést. Az én saját leghosszabb, legélesebb késemet. Odajött hozzám, levette a maszkját. Olyan ocsmány sebei voltak, hogy majdnem elhánytam magamat. Biztos smink volt, vagy ilyesmi. Megszúrt az oldalamon, de csak mosolygott tovább. Majd megint, de most nem csak vér, de a húsom is kijött. Ennyi. Ennyire emlékszem, az elmúlt két hét eseményeiből. De most megyek, Emily hívott ebédelni…

Írta: Marci

kommentek

Még egy!

Az elme átjárója #CREEPYPASTA

1983-ban mélyen vallásos tudósok egy csoportja radikális kísérletet vezényelt le egy, a nyilvánosság elől elzárt …

HÚÚÚÚ!

Ha tetszik a történet, oszd meg az ismerőseiddel is!