Home / CreepyPasta / ÉDES SUTTOGÁS #CREEPASTA

ÉDES SUTTOGÁS #CREEPASTA

Egy barátom mesélt a dologról, hogy volt egy Suzy nevű ismerőse. Fiatal, csinos, hosszú fekete hajú és smaragdzöld szemű lány. 17 volt és elég messze lakott Paul barátomtól. Bele volt esve Paulba…Paul is mesélte, hogy itt nem valami egy estés dologról lett volna szó…Jó is lett volna, de Paul akkoriban még 25 éves volt…és félt, hogy megtámadják majd emiatt, ha megteszi, így hát megismerkedett Lolával, egy vele egykorú nővel, aki Suzy tökéletes ellentéte.

Suzy teljesen belebetegedett ebbe és megígérte Paulnak, hogy bosszút fog állni, amiért csak úgy képes volt otthagyni Őt. Paul és Lola épp az ágyon feküdtek, amikor a szőke hajú szépség nem tétovázott tovább és rákérdezett: -Szívem, mind gondolkodsz így? -Tudod, mielőtt az esküvőnk lett volna…volt egy lány Suzy…eléggé szerelmes volt belém és nehezen vette, hogy elutasítottam, félek, hogy bántani fog téged. -Suzy?! Ki ez a Suzy?! Hány éves egyáltalán?! -17, de… -Lola közbeszakította. -Igen Paul, teljesen nyilvánvaló, hogy majd egy 17 éves kis csitri idejön és meg is öl engem…

Paul, ez valami hülye prank a k*rva youtube-odra?! Ne nevettess már! -Lola hova mész?… -Kimegyek fürdeni, egyébként sem akarom azt hallgatni, hogy ennyi idősen hiszel egy dedós kislány fenyegetésében. – Lola felkapta a köntösét, és kirohant, tele volt dühvel és féltékenységgel, amit még jobban próbált elrejteni a férfi elől.

-Még hogy valami 17 éves kis cafka idejön…hát persze – beszélt magában. Levetkőzött, beállt a zuhanykabinba, jó meleg volt odabenn és megnyugtatta az is, hogy az üveg szemcsés volt, így alig látott ki, tökéletes alkalom számára a relaxáláshoz… Pontosabban lett volna, ha valaki nem kezd el kopogni a fürdő ajtaján: -Paul, hagyj békén, egyedül akarok lenni! De a kopogás nem maradt abba. Benyitott és Lola még erőteljesebben kezdett el kiabálni, mikor meghallotta, hogy még az ajtót is bezárták: -Paul, nem vagyok rád kíváncsi, húzzál már ki innen !

-kilépett a zuhanykabinból és a lélegzete is elállt, mikor látta, hogy nem Paul áll ott. Egy fekete hosszú, vizes hajú lány állt neki háttal, elől, két kezével valamit szorongatott…rémisztő volt a hófehér bőre, Lola-n végigfutott a libabőr. -TE MEG KI VAGY? – de választ nem kapott. A lány megfordult…a kezében pedig balta volt. Egyik szeme hiányzott, kezei tele voltak hegekkel, csupa vér volt és olyan félelmetes tekintettel bámult Lola-ra, hogy a vér is megállt szegény lány ereiben. -Az vagyok, akit megfosztottál a boldog élettől. – érkezett a válasz, miközben mutatóujjával frissen kiélezett baltájának élét simogatta. Lola könnyezni és remegni kezdett, majd minden bátorságát összeszedve kérdezte meg: -Suzy? -Szóval, Paul már mesélt rólam… -Figyelj…-mondta elcsukló hangon – én nem akartam ártani neked…komolyan…ha azt akarod elmegyek és soha többé nem nézek Paulra…csak ne bánts,könyörgöm! – térdelt le Suzy elé.

-Most is hazudsz…te k*rva, állj már fel! Szánalmas vagy! – majd megpofozta, és kopogásra lettek figyelmesek. Paul kopogott: -Szívem, bent vagy még? Elég régóta benn vagy..Megbékéltél már mondd? Suzy Lola tarkójához szegezte baltáját, majd ezt suttogta: -Azt fogod mondani, hogy persze, hogy minden rendben van, csak hajat mostál, ha nem, elvágom a torkodat! -Paul, én persze hogy jól vagyok, hajat mostam! -Bemehetek kicsim? Sajnálom,hogy ezt mondtam, tényleg hülyeség volt. Suzy újra suttogott: -Nem! Majd kimegyek, ha végeztem! -Ne gyere be Paul, kimegyek ha kész vagyok! -Lola nem szoktad az ajtód magadra zárni…én…betöröm! -PAUL NE – hagyta el erőteljes sikítás a száját és megpróbálta ellökni magától Suzy-t, de teljesen sikertelenül.

Paul-t az a látvány fogadta, ahogy Suzy Lola fejét tartja a kezében, s a frissen elvágott artériák helyéből vadul és gyorsan fut ki a vér a hófehér padlóra és csorog végig a hófehér bőrű lány kezein, Lola szemei még nyitottak voltak és könnyesek, látszott a fájdalom bennük. Paul arcán pedig látszott a sokk, mozdulni sem tudott. Suzy magához rántotta és szenvedélyesen szájon csókolta, majd meg is harapta. Megfogta két kezét, beletette a baltát, de Paul továbbra is csak állt ott sokkosan. -Látod Paul?! Megölted a feleségedet! – vihogott Suzy elvontan, betegen és elégedetten.

A sikolyra rendőrök is kijöttek, meddigre kiértek az a látvány fogadta őket, hogy Paul a véres baltát fogja, és Lola feje van előtte. Paul barátomat elmegyógyintézetbe zárták, rajtam kívül senki sem hitt neki, na persze azért nekem is vannak kétségeim…bármennyire is jó barátom volt.

Írta: Völgyi Szandra

kommentek

Még egy!

A SZERELEM #CREEPYPASTA

Mama mesélte, hogy papa előtt volt neki egy szeretője. Az egész 50 évvel ezelőtt történt …

HÚÚÚÚ!

Ha tetszik a történet, oszd meg az ismerőseiddel is!