Home / CreepyPasta / AZ ÖCSÉM KÉPZELT BARÁTJA! #CREEPYPASTA

AZ ÖCSÉM KÉPZELT BARÁTJA! #CREEPYPASTA

Miután meghalt a nagymamám elég furcsa dolgok történek a kis öcsémmel mint pl.: Leesnek a tárnyak az asztalról és az asztal közepén van meg durvábbak is el is mondom neked! Kezdem: Multkor a kis öcsém megkapta azt a babát ami még annó a nagymamámé volt aki meghalt!

Este 9 kor furcsa hangokat hallottunk anyával a kisöcsém szobájából! Bekopogtam és megkérdeztem a kis öcsémtől, hogy TV-zel  vagy magadba beszélsz? Azt mondta nekem van egy barátom akit úgy hívnak Adrienn és a babához beszélek! Nagyon megrémültem! Másnapra anyám kapott egy hívást az iskolából, hogy a kis öcsém temetőket rajzol és nagyon furcsa! És amikor elmentem a kis öcsémért elkezdett verekedni az utcán magába! Vérzett a karja!

Megkérdeztem tőle, hogy te mit csinálsz leakarsz égetni minket és mért vérzik a karod? Azt mondta valaki itt van figyel! Nagyon megijedtem! Amikor hazaértünk megmondtam az anyámnak! Anyám is ki volt akadva! Másnapra kapott még 1 hívást egy ismeretlen számról! Azt mondta az a szám neki Figyellek!! És lerakta a telefont az az ismeretlen! Anyám bekapcsolta a laptopját és le volt neki töltve egy fájl amit nem ő töltött le! Rákattintott és egy png fájl volt ott megnyitotta hirtelen kikapcsolt a laptopja és kihozott egy olyan képet, hogy figyellek! Nagyon megijedt! Aztán megfogta a telefonját és felhívott engem, hogy gyere haza mert valaki szórakozik velünk! Hazajöttem futottam! Kopogtam és amikor anyám kinyitotta az ajtót nagyon rémült és sápadt volt megöltem elkezdett sírni!

Megkérdeztem tőle (rémülten mint ő is) Mi a baj anya? Azt mondta valaki figyel bekapcsoltam a laptopot és megnyitottam azt a fájlt újabb üzenet! Egy kép volt benne amint azt volt oda írva, hogy “hello” és ott volt anyám amint nézi a TV-t kihívtam! Sikoltottam és a kis öcsém pedig nevetett!

Másnapra felhívtunk egy papot, hogy szellemek vannak a házba megszállta a kis öcsémet ezt mondtam a papnak! Holnapra a pap kopogott az ajtón! Megfogta a kis öcsémnek a kezét és azt mondta a szemébe távozz tőlünk mielőtt kirántom a keresztet! A kis öcsém összeesett! 2 órán belül felébredt és megkérdezte a pap tőle itt vagy velünk és a kis öcsém bólogatott és azóta is jobban van! És azt a babát behajítottuk a tóba azóta is ott hever reméljük!

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ:

 

kommentek

Még egy!

Az elme átjárója #CREEPYPASTA

1983-ban mélyen vallásos tudósok egy csoportja radikális kísérletet vezényelt le egy, a nyilvánosság elől elzárt …

HÚÚÚÚ!

Ha tetszik a történet, oszd meg az ismerőseiddel is!