Home / CreepyPasta / AZ ÁLLÁSINTERJÚ #CREEPYPASTA

AZ ÁLLÁSINTERJÚ #CREEPYPASTA

Az alábbi történet, egy 22 éves lány naplójából származik. 

2013. Augusztus 27. Jó lenne már valami munkát szerezni, mert ez az idióta főbérlő állandóan zargat, hogy kések a pénzzel. Oké, meglehet érteni őt is, hogy csúszok a pénzzel már két hete, de ő is megérthetné hogy nem italra, meg hülyeségekre költöttem a pénzem… Egyszerűen nem találok munkahelyet… Lehetne kicsit türelmesebb.  Na megyek, nézegetek pár hirdetést a neten, hátha találok valamit.

2013. Augusztus 29. Végre visszahívtak egy helyről, behívtak interjúra… De még majdnem egy hét van addig… Egy szaros adminisztráló munka, egy irodában. Nem baj, addig is keresgélek tovább, hátha ez nem jön össze. Ja és kedves naplóm, ne felejtsek macska kaját venni, mert szegény Percy ma is szalámi “diétára” kényszerült, mert tegnap is elfelejtettem venni.

2013. Szeptember 3. Nagyon rossz volt korán ébredni… Már rég elszoktam attól, hogy ilyen korán kelek, mert sajnos régóta nem találok egy normális munkahelyet. Egyáltalán minek ilyen korán bemenni, mikor csak interjú lesz? Délután nem érnek rá beszélgetni, ahh… hulla vagyok, rendbe szedem magam mindjárt, megiszom a kávét, és indulás. Muszáj megszereznem végre ezt a munkát, mert kiraknak az albérletből…

2013. Szeptember 4.  Felvettek a munkahelyre, hurrá de boldog vagyok… Gondolhatod kedves naplóm. Egész nap egy sötét lyukban kell írogatnom be az adatokat, ebben a dohos pincehelyiségben. Miféle cég ez?! Már a neve is… FreshBone fívérek vállalkozás, ki talál ki ilyen hülye nevet hogy friss csont?! Két főnök van, kissé zárkózottak, alig beszélnek. Beültettek a gép elé, elmondták hogy mit kell csinálni, és nagyjából ennyit tudok róluk.

2013. Szeptember 5. Ma volt egy érdekes beszélgetésem a melóhelyen. Egy iratfutár jött le hozzám, és kissé idegesnek tűnt. Furcsállta, hogy megint új lány van lent az irodában a gép előtt.  Azt mondta, hogy ebben a hónapban már én vagyok a negyedik. Én se értettem, oké hogy nem egy álom meló, de azért nem annyira vészes. A főnökök se lihegnek az ember nyakába… Hm, lehet hogy van valami gebasz, amiről még nem tudok?

2013. Szeptember 7.  Egyre jobban fáj a hátam ettől a sok üléstől, a szemem már káprázik a sok számítógépezéstől… Ráadásul ez a nyamvadt neon lámpa is vibrál néha. Lehet szólnom kellene valamelyik fönöknek, hogy csináljanak már valamit, mert így agyzsibbadást kapok pár nap múlva… De egyébként semmi extra nem történt ma, viszem fel az adatok, sose fogynak el…

A következő napló bejegyzést alig lehet elolvasni, reszkető kézzel írhatták:

2013. Szeptember 8. A ROHADT ÉLETBE!!! Fogalmam sincs hol vagyok! Nem tudom ki fogja ezt elolvasni, leírom hogy mire emlékszem… Ültem a számítógép előtt, vittem fel az adatokat. Aztán egy lépést hallottam a hátam mögött, de mire odanézhettem volna… BAMMM!!! valószínűleg fejbe vághattak valamivel, vérzik a tarkóm, és kitudja mennyi ideig eszméletemet vesztettem… Itt vagyok egy szobában, az egész neilonnal van kibélelve, és csak egy asztal van középen. Mint valamilyen bizarr filmben, ahol feldarabolják az elrabolt embereket. ÚR ISTEN, HOL VAGYOK? Próbáltam kinyitni az ajtót, de semmi… Esélytelen. Látszik a fólia alatt, mintha vér csorgott volna alá. Ezt nem hiszem el, mi történik velem?! Hallom hogy valaki motyog az ajtó másik oldalán, ki lehet az? Kivel beszél? Félek üvölteni, mi van ha bántani akarnak??? Hallom ahogy jönnek az ajtó felé, mindjárt bejö…

Több bejegyzést nem írtak a naplóba, azonban a helyi rendőrségi hírekben beszámoltak arról, hogy több fiatal nő megcsonkított holtestét találták meg egy közeli szemét telepen. Később kiderült, hogy a fivérek azzal kereskedtek, hogy emberi csontokból készült relikviákat árultak a darkweben.  Ezért azt javasoljuk mindenkinek, hogy nagyon legyen óvatos, amikor új munkahelyre megy dolgozni, informálódjon a munkaadói felől, amíg nem lesz késő…. 

 

kommentek

Még egy!

Az elme átjárója #CREEPYPASTA

1983-ban mélyen vallásos tudósok egy csoportja radikális kísérletet vezényelt le egy, a nyilvánosság elől elzárt …

HÚÚÚÚ!

Ha tetszik a történet, oszd meg az ismerőseiddel is!