Home / CreepyPasta / A SZOMSZÉD #CREEPYPASTA

A SZOMSZÉD #CREEPYPASTA

A történet, amiről most írni fogok a szomszédomról szól. Egy 10 emeletes házban lakok a szüleimmel és a kutyámmal, a szomszédunkban egy idős néni lakik. A nőt havonta ha egyszer-kétszer látom, ami nem gond, mert a néni nagyon furcsán szokott viselkedni. Nem tudom mennyi idős lehet, haja ősz, alacsony és vékony. Szinte mindig ugyanabban a ruhájában jár, legalábbis amikor látom őt. Néha megesik, hogy furcsa zajokat hallok átszűrődni az ajtaján, mintha kiáltások vagy halk sikolyok lennének. Mikor a hangokat hallom, nem sokra rá felhangosítja a tv-jét, ami némiképp elnyomja ezeket a hangokat. A minap kutyasétáltatásból jöttem haza, a liftnél megláttam őt, egy ránézésre nehéz szatyorral a kezében. Nem láttam mi lehet benne, mert a szatyor fekete volt, bár néha látni véltem vörös foltokat rajta, mintha vér lenne. Idegesen azt kérdezte a liftnél állva:

Szomszéd: Haladj, rád várok, nem látod? Jössz vagy maradsz?

Meglepett az, ahogyan beszélt…mintha félne, hogy valaki meglátja mi van a szatyrában. Nem akartam vele menni, nem vagyok híve a bunkóságnak, na meg persze annak a fura szagnak sem ami a szatyrából áradt, így azt feleltem.

Én: Nem megyek, majd inkább lépcsőzök.

Alig várta meg, hogy végig mondjam, ő gyorsan magára húzta a lift ajtaját és már ment is fel. Én jobbnak láttam, ha lassabban sétálok fel a kutyámmal. Nem akartam fent újból összefutni vele. Másnap az ajtónkat nyitottam volna, de…megláttam, hogy visz ki valamit a szemétledobóba…valamit ami után egy vörös csík húzódott a padlón..Megvártam amíg visszamegy lakásába. Mielőtt bement még azért jól szétnézett, nem-e látta valaki amit csinált. Szerencsémre engem nem látott meg. Kimentem, bezártam az ajtónkat és lerohantam a lépcsőn, nem vártam a liftre. Félúton az is eszembe jutott, hogy amit ledobnak szemetet, az kint egy kukába jut. Szégyen-nem szégyen, meg kellett néznem, talán csak csirkét vágott…de nem, a zsák nagyobb volt, emberméretű. Ilyenkor reggel nem járnak sokan az utcában, ezért senki sem látta, hogy mit csinálok. Sokszor felnéztem a szomszéd ablakába, ellenőriztem nem néz-e ki. Nem kellett sokat keresgélnem és megtaláltam a rohadásnak indult tetemet. Egy ember volt az, nem tudom ki lehetett, de fel volt vágva több helyen. Szinte nem volt hely, ahol ne lett volna csupa vér. Egy cetli volt mellette, ez volt ráírva:

“Te következel!” A szívem jobban vert most, mint valaha, feonéztem újra és megláttam az ablakban, ahogyan rám bámult. Azonnal futásnak eredtem és közben a rendőrséget hívtam. Egy biztonságos utcában álltam csak meg, messze a háztól. Nem telt bele 5 perc és a rendőrök elfogták a nőt, egy késsel a kezében indult meg, hogy megkeressen. Mikor átvizsgáltak mindent a lakásában, rájöttek, hogy egy ideje figyelt engem..Képei voltak szinte minden mozdulatomról. De ami még furcsább volt..hogy amikor rákerestek a nőre, név szerint…azt találták mindenhol, hogy ő már 5 éve meghalt..Soha többé nem láttam, ahogy senki más sem. Azt mondják páran, hogy megszökött és újabb áldozatokra vadászik..Ennek megelőzése miatt mi elköltöztünk..de sokszor olyan érzésem van, mintha valaki figyelne..

Írta: Adrienn Miss

kommentek

Még egy!

Az elme átjárója #CREEPYPASTA

1983-ban mélyen vallásos tudósok egy csoportja radikális kísérletet vezényelt le egy, a nyilvánosság elől elzárt …

HÚÚÚÚ!

Ha tetszik a történet, oszd meg az ismerőseiddel is!