Home / CreepyPasta / A MOBILTELEFON #CREEPYPASTA

A MOBILTELEFON #CREEPYPASTA

Pár hónapja történt, hogy elhagytam a telefonomat, és az unokanővérem adott egy régi, de legalább használható telefont. 

Épp ott voltam náluk vendégségben, mikor az öt éves kis Steven folyamatosan elakarta venni a telefont tőlem, játszani akart vele. Én megmondom őszintén, nem szívesen akartam neki odaadni, mert féltem hogy ez a telefon is elveszik, vagy tönkre megy. Inkább oda ültettem a tévé elé, úgyis éppen egy rajzfilm ment.

Az unokanővérem rábeszélt, hogy maradjak aznap este náluk, úgyis kezd már későre járni. Beleegyeztem, hiszen tényleg késő volt már, nem túl sok kedvem volt már autóba ülni ilyenkor, meg egyébként is kezdtem elég fáradt lenni.

Elmentem zuhanyozni, ekkor már este tizenegy óra lehetett. Kiléptem a zuhanyzóból, felöltöztem, de a telefonomat sehol nem találtam… Kezdtem megijedni, hogy biztosan megint elhagytam valahol, ezért elkezdtem körbe nézni a házban, ahol korábban járkáltam. De nem találtam sehol.

Láttam Steven szobájának ajta résnyíre nyítva volt, és mintha valami apró zaj jött volna abból az irányból, ezért lassan, nehogy felébredjen a kis srác, benéztem a szobába. Ekkor láttam meg, hogy ott van Steven kezében a telefonom. Megnyugodtam, hogy nem tűnt el újra…

Másnap mikor hazaértem, akkor ijedtem meg amikor a képeket nézegettem a telefnomban. Este tizenegykor, valaki ezt a képet fotózta a telefonommal. 😮

Vajon ez ki lehet??

mobiltelefon-creepypasta

kommentek

Még egy!

Az elme átjárója #CREEPYPASTA

1983-ban mélyen vallásos tudósok egy csoportja radikális kísérletet vezényelt le egy, a nyilvánosság elől elzárt …

HÚÚÚÚ!

Ha tetszik a történet, oszd meg az ismerőseiddel is!