Home / CreepyPasta / A lány a képen! #CREEPYPASTA

A lány a képen! #CREEPYPASTA

Egy napon az iskolában, egy Tom nevű fiú éppen az osztálytermében matekozott. Már csak hat perc volt hátra a suliból. Amíg csinálta a leckéjét, valamin megakadt a szeme.

A padja az ablak mellett volt, és az udvaron a fűben látott valamit. Úgy nézett ki, mint egy fénykép. Amikor vége lett a sulinak, odarohant ahhoz a helyhez, ahol látta a képet. Gyorsan rohant, nehogy más vegye fel.

Felvette a képet, majd mosolygott. A képen egy olyan gyönyörű lány volt, amilyet még sose látott. A lány a kezével békejelet mutatott. (Vagyis a mutató- és középső ujját mutatta)

creepygirl

Olyan gyönyörű volt, hogy találkozni akart vele. Körberohant az iskolán és mindenkitől megkérdezte, hogy ismeri-e a lányt. De mindenki azt mondta, hogy nem. A fiú elkeseredett.

Amint hazaért, a nővérétől is megkérdezte, hogy ismeri-e. De ő is azt mondta, hogy nem. Már nagyon késő volt, ezért Tom felment az emeletre, lerakta a képet az éjjeli szekrényére, és lefeküdt aludni.

Az éjszaka közepén Tom felébredt egy kopogtatásra az ablakán. Olyan volt, mintha körömmel kopogtattak volna. Félt. A kopogtatás után hallott egy kuncogást. Meglátott egy árnyékot az ablakban, ezért kimászott az ágyából, odament az ablakhoz, kinyitotta, majd követte a kuncogást. Amint odaért, a hang eltűnt.

Másnap a szomszédjait kérdezte meg, hogy ismerik-e a lányt. Mindenki nemet mondott. Amint az anyukája hazaért, őt is megkérdezte hogy ismeri-e. Ő is nemet mondott. Bement a szobájába, az éjjeli szekrényre rakta a képet, majd elaludt.

Megint felébredt egy kopogtatásra. Megfogta a képet, majd követte a kuncogást. Éppen ment át az úton, mikor hirtelen elütötte egy autó. Meghalt a kezében a képpel.

A vezető kiszállt hogy segítsen neki, de már túl késő volt. Megnézte a kezében lévő képet.

A képen egy aranyos kislány volt, aki három ujját mutatta.

Kapcsolódó videó: 

kommentek

Még egy!

Az elme átjárója #CREEPYPASTA

1983-ban mélyen vallásos tudósok egy csoportja radikális kísérletet vezényelt le egy, a nyilvánosság elől elzárt …

HÚÚÚÚ!

Ha tetszik a történet, oszd meg az ismerőseiddel is!