Home / CreepyPasta / A FURCSA JÖVENDÖLÉSEK #CREEPYPASTA

A FURCSA JÖVENDÖLÉSEK #CREEPYPASTA

1982. november3-át írunk. Susan nagyi ma ünnepli 78. születésnapját. A nagyi nagyon örült ajándékainak. Majd elkezdtük nézegetni a fiatalabb nagyiról készült képeket. A 7 éves fiam, Denis talált egy különös fényképet. Megmutatta nekem. Fekete-fehér, valószínűleg nagyon öreg fotó volt.

A fényképen egy koporsó volt. A táblán pedig ez állt: Susan Pistword, szül.: 1904. nov. 3.; 1982. nov. 5-én.
A nagyi pár percre megrezzent. Átbeszéltük hogy ki lehet ez. Azonban az apósom és a férjem, Peter elmondta hogy nincs még egy Susan, és a nagyinak csak egy öccse van, aki Floridában él. A képet feltettük a polcra.

A következő nap jól telt. A fiam hozott haza pár jó jegyet az iskolából. A jó nap azonban csak addig telt, amíg a papának, Johnnak el nem kezdett fájni a feje és a nagyi elejtett két poharat amik össze is törtek. Estére hogy felejtsük el a mai napot, egy kis palacsintát sütöttem, a húgomtól kapott lekvárral pedig megtöltöttük.

Elérkezett november 5., csütörtök. A nagyi kicsit sokáig aludt. Azonban a borzalmak tovább folytatódtak: Susan majdnem leesett a lépcsőn, a papit pedig majdnem megharapta Swift, a kutyánk.
Megtörtént a tragédia: a nagyi délután 3 óra 28 perckor meghalt. És csak ekkor borzongtunk meg igazán: ugyan ebben az időpontban született, vagyis 15:28-kor. Egy kép jósolta meg a halálát.
A temetés 2 nappal később volt. A halotti tóron valami hátborzongató történt. A kisfiam odament a papihoz, aki épp az újságot böngészte.

Denis azt mondta: Nem baj papa. Hamarosan követni fogod a nagyit.” A papi, mintha nem is hallotta volna. De viszont pár pillanat múlva fal fehér lett: Gyászjelentés: John Pistword, meghalt: 1982. november 8.

November 8: délelőtt telefon a sógoromtól: John meghalt…”

Írta: Csápai Attila
2017. október 3.

kommentek

Még egy!

A SZOMSZÉD #CREEPYPASTA

A történet, amiről most írni fogok a szomszédomról szól. Egy 10 emeletes házban lakok a …

HÚÚÚÚ!

Ha tetszik a történet, oszd meg az ismerőseiddel is!